Skip to content

Om oss

Vi är ett totalt fyra frisörer som är erfarna kreatörer med perfektion ända ut i fingerspetsarna. Man ser ett tydligt samspel mellan alla på salongen. Vår inspiration, starka samspel och magi har spridits i Malmö och utanför Malmö. 

Vi har intressanta samarbetspartners och vill ge en helt annan upplevelse till varje kund. Varje kund och hår är unikt! 

Vår vision är att med den kunskap och erfarenhet vi besitter tillsammans skall inspirera våra kunder samt sätta Malmö och Hansa kompaniet på kartan inom hårvård branschen. 

”Vi strävar alltid efter att ge service i världsklass till alla våra kunder. Det gör vi genom att vi följer kundens resa även efter deras besök hos oss. Vi visar kunden hur de på bästa sätt kan underhålla och bibehålla sin nya frisyr mellan besöken. Vi finns tillgängliga på våra plattformar där kunder kan få tips och råd från oss, vi rekommenderar produkter för bästa möjliga resultat och får i regel alltid ett återbesök av en nöjd kund.

Vi jobbar aktivt med att följa trender & vi har en stark och bred plattform som når ut till stora mängder av potentiella kunder men även samarbetspartners. Dessa plattformar och vårt varumärke har vi jobbat med aktivt sedan vi började i branschen.

Sidan är under upbyggd och här kommer snart nytt info.